Kyrkbyns Autocenter AB (Mekonomen Bilverkstad ) är en professionell bilverkstad som servar och reparerar alla bilmärken och med kunskap och utrustning för att även klara den moderna avancerade tekniken.

 

Som kund hos Kyrkbyns Autocenter AB (Mekonomen Bilverkstad ) har du rätt att förvänta dig ett arbete utfört av kunniga mekaniker, med reservdelar av högsta kvalitet, tre års garanti och detta till ett konkurrenskraftigt pris. För att du skall känna trygghet när du anlitar oss följer här våra affärsvillkor.

 

Jobbet utförs av en för arbetet kvalificerad mekaniker. Vi använder för den aktuella reparationen avsedd dokumentation och utrustning. Vi följer tillverkarnas rekommendationer vid service och reparation av ditt fordon. Du som kund får tre års garanti på reservdelar och monteringen av dessa (om inte annat är överenskommet och tydligt angett på garantibeviset). Garantin är personlig och gäller ej mellan Kyrkbyns Autocenter AB (Mekonomen Bilverkstad ) och ev. tredje man. Kvittot gäller som garantibevis. Du får, om du önskar, ett skriftligt kostnadsförslag på reparationen i enlighet med Motorbranschens och Kontrollerad Bilverkstads föreskrifter. Du får reservdelar och arbete specificerat på kvittot/fakturan. Du kan med Mekonomen kortet dela upp betalningen räntefritt Vi tar vårt miljöansvar och har avtal med certifierat åter- vinningsföretag om omhändertagande av restprodukter. Vi följer konsumentköplagen och konsumenttjänstlagstiftningen och rättar oss efter Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) beslut.